Frankenslag 386 – VERKOCHT

Aan de mooiste en meest geliefde straat van het Statenkwartier staat dit fraaie 3-laags herenhuis, gebouwd in 1912 met een heerlijk ruim woonoppervlak van bijna 250 m². De achtertuin op zuid-west, heeft met een oppervlakte van 60 m² eveneens een mooi formaat.

Voor de kenners behoeven de Frankenslag en het Statenkwartier geen verdere introductie. In een aantal steekwoorden; charme van weleer, de Frederik Hendriklaan met fijne winkels en restaurants op steenworpafstand, net als (internationale) scholen, bedrijven, openbaar vervoer en uitstekende bereikbaarheid tot snelwegen. Daarbij komt nog dat het strand slechts 5 minuten fietsen is, net als de Scheveningse haven.

Kortom: een fantastische woon- en leefomgeving! Het huis is zoals op de foto’s te zien is, in een werkelijk fantastische conditie, voor en achtergevel opnieuw gevoegd met aan de voorzijde een prachtige knipvoeg, alle hemelwaterafvoeren vernieuwd van zink, intern volledig in nieuw staat, helemaal van nu, klaar om te gaan wonen!

Indeling:
Begane grond: Entree middels fraaie originele voordeur, waarmee u uitkomt in de vestibule met de originele tegels, lijstwerk op wanden en een mooie marmeren vloer die doorloopt in de rest van de hal. De plafonds en balustrade van de trap zijn origineel. De woonkamer komt u binnen vanuit de hal middels dubbele deuren en is geweldig ruim, een diepte van 14,33mtr en de plafondhoogte van ca. 3.18 mtr, onderstrepen de grandeur van deze ruimte nog verder. Er zijn dubbele openslaande deuren naar de achtertuin, die op het zuid-oosten ligt. De tuin heeft een oppervlak van ca. 60 m². De semi-open keuken (2020) voorzien van alle inbouw apparatuur bevindt zich aan de linker achterzijde. Verder is er beneden nog een toilet met fonteintje en de toegang aan tot de zeer ruime kelder, met een perfect afwerking niveau met een oppervlak van ca. 14 m².

1ste verdieping:
Middels een mooie trap komt u aan bij de overloop van de eerste verdieping, die toegang geeft tot drie slaapkamers en een ruime luxe badkamer, sanitair van Villeroy en Boch. De badkamer bevindt zich aan de achterzijde, met ernaast op de gang een separaat toilet. De twee grote slaapkamers bevinden zich boven de woonkamer en zijn daarmee zeer riant van formaat, u kunt dus kiezen welke u tot hoofdslaapkamer maakt, of mogelijk wel beiden, ze zijn met elkaar verbonden met een authentieke schuif separatie. De derde slaapkamer ligt aan de voorzijde en beschikt over een vaste kast, net als de andere twee slaapkamers.

2e verdieping:
De doorlopende trap brengt u vervolgens naar de tweede verdieping waar zich nog 4 slaapkamers bevinden en een tweede badkamer. De twee grootste slaapkamers op deze etage zijn zeer ruim en de badkamer ligt er tussenin. Beide grote slaapkamers hebben een balkon; aan de achterzijde een groot balkon op het zuid-oosten en aan de voorzijde een klein balkon met openslaande deuren en ruim uitzicht over het Frankenslag. Op de overloop bevindt zich een kast met de CV installatie (HR 2020) en het derde toilet.

Kortom een riant en kloek drie-laags Statenkwartierherenhuis aan de gewilde Frankenslag, recent volledig gerenoveerd met oog voor detail , zeer smaakvol uitgevoerd met duurzame materialen.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlak ca. 247m² conform NEN 2580 meetrapport;
– Achtertuin ca. 60 m² op het zuid-oosten;
– Fantastische kelder met parketvloer en design verlichting, zeer geschikt als wijnkelder
– Gehele woning voorzien van eiken parket vloeren
– Alle buitengevels voorzien van isolatie
– Alle kamers internet aansluiting (cat 5) + CAI kabel aansluiting
– Alle installaties nieuw (inclusief groepenkast en CV)
– Kadastraal: gemeente ‘s-Gravenhage, sectie AK nummer 3952, perceelgrootte 162 m²;
– De woning is volledig gerenoveerd;
– Houten kozijnen met dubbel glas (HR++);
– Gelegen binnen beschermd stadsgezicht ‘Statenkwartier’;
– Uitzonderlijk mooi gelegen aan de Frankenslag;
– Alle voorzieningen op loopafstand;
– Oplevering in overleg, kan op korte termijn;

Vraagprijs € 1.350.000,- k.k.