Sportlaan 171 – VERKOCHT

U kunt direct schitterend wonen in een prachtig hoekherenhuis met garage in de Vogelwijk. Dit zeven-kamer gezinshuis is recent luxueus compleet in fraaie stijl gerenoveerd. Deze lichte woning met luxe keuken en 2 luxe badkamers bevat veel tuingrond rondom de woning en een grote oprit.

De erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht.

Via de voortuin komt u de woning binnen in een royale hal. Vervolgens komt u via de openslaande deuren in een enorme grote woonkamer 13.57×6.00/3.76 met een mooie doorlopende eiken parketvloer en een nieuwe open haard. Aan de achterzijde treft u een luxe open keuken voorzien van twee ovens (één in combinatie met een magnetron), een koelvriescombinatie, een vijf-pitsgaskookplaat, een vaatwasser en een roestvrijstalen afzuigkap. De achterpui is geheel voorzien van glas, met ramen van grond tot aan plafond.

Vrij hangend toilet met fonteintje en bergruimte onder de trap.

U treft een royale achtertuin op noordwesten met directe verbinding naar de zijtuin op het zuidwesten gelegen. Er is een grote oprijrit voor de auto’s en de garage is thans in gebruik als grote berging maar kan eenvoudig weer als garage in gebruik worden genomen.

1e etage
Overloop. Op deze etage bevinden zich twee grote slaapkamers 4.97×3.77 en 4.40×3.77 op de hoek gelegen met zowel aan de voor-en de achterzijde een balkon. Door de zijramen komt er veel lichtval binnen. 3e kamer 2.97×1.87 bevindt zich aan de achterzijde.

Schitterende badkamer 3.25×1.87 met vloerverwarming is voorzien van een ligbad, een royaal wastafelmeubel, een inloopdouche en een vrij hangend toilet.

2e etage
Fantastische sfeervolle tweede etage met twee royale slaapkamers 3.84/3.57×3.48 en 3.53×3.48 met dakkapellen. U treft een ruime overloop met een grote open ruimte aan de achterzijde met de opstelplaats van de cv ketel en de wasmachine-aansluiting.

Aan de voorzijde treft u een tweede luxe badkamer 3.02×2.36 met vloerverwarming voorzien van een inloopdouche, een vrij hangend toilet en een wastafel.

Bijzonderheden
– Erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht
– Voor-, zij- en achtertuin met veel mogelijkheden te genieten van de zon
– Door gehele woning liggen fraaie nieuwe eiken parketvloeren
– Door hoekligging veel lichtinval
– Uitgebreide nieuwe elektrische installatie
– Compleet nieuwe cv installatie met nieuwe cv combi HR ketel
– Vloerverwarming in de beide badkamers
– Door gehele woning dubbele beglazing
– Houten en kunststof kozijnen
– Alle nutsvoorzieningen zijn vernieuwd in de woning
– Nieuw stuc- en schilderwerk
– Garantiebepalingen op renovatie zijn van toepassing
– Gemeentelijk beschermd stadsgezicht Vogelwijk
– Bouwjaar 1927
– Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing
– De op te maken koopovereenkomst zal conform het NVM-model zijn
– In de koopakte zal in verband met het bouwjaar de ouderdoms-/asbestclausule
worden opgenomen
– Ideaal gelegen bij (Internationale) scholen, heel veel sportfaciliteiten en op loopafstand
van het strand en de duinen

Oplevering per direct

Vraagprijs 850.000,00 k.k.