Van Alkemadelaan 958

Van Alkemadelaan 958

In de parkflat Duttendel op de 1e verdieping gelegen zeer ruim en goed totaal gerenoveerd appartement met twee slaapkamers, twee zonnige balkons. De Parkflats van Duttendel zijn gebouwd onder architectuur van Piet Zanstra en sinds 2002 Haags Gemeentemonument.

Het is gelegen in de directe omgeving van de Scheveningse bosjes, duinen, zee, strand & boulevard, scholen en sportvelden van Klein-Zwitserland.

Toegang via bordestrap naar ruime centrale hal, brievenbussen en het bellentableau, eigen trap en lift naar verdiepingen.

Entree appartement op de eerste verdieping: hal met meterkast, modern toilet met fontein, vaste kast met opstelplaats wasmachine / droger, riante en lichte woon-/ eetkamer met open haard (gas mogelijk) en de originele parketvloeren zijn in hun oude glorie hersteld. Grote moderne keuken voorzien van zwarte tegelvloer, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, en toegang tot zonnig balkon. Slaapkamer, 2e grote slaapkamer met toegang tot balkon, moderne badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Inpandige berging op de begane grond.

Gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer, Centraal Station, Noordelijke Randweg Haagse Regio en snelwegen: in enkele minuten naar A44, N14 en Utrechtse Baan met A4, A12 en A13 verbinding.
Op loopafstand gelegen van nieuwe ICC – International Criminal Court – en de instituten TNO en NCIA – NATO Communications and Information Agency – aan de Waalsdorperweg en op fietsafstand van Centrum en Ministeries.

BIJZONDERHEDEN
– Totaal gerenoveerd en originele parketvloer hersteld
– Oplevering direct
– Bouwjaar 1960
– Erfpacht t/m 31/12/2030, canon € 72,– per jaar
– Voorzien van dubbel glas en gedeeltelijk nieuwe kozijnen
– Veel lichtinval
– Beschermd stadsgezicht
– Openbaar vrij parkeren
– Actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage ca € 240,– per maand
– Verwarming middels blokverwarming, voorschot stookkosten ca € 85,– per maand
– Warm water via boiler (eigendom)
– Gezien het bouwjaar van de woning zal er een ouderdoms- / materialenclausule worden opgenomen in de koopakte
– Notariskeuze voorbehouden aan koper doch binnen werkgebied Haaglanden

Vraagprijs 325.000,00 k.k.